K-N.O.W.

De Kennis-Netwerk Organisatie die écht Werkt  

Als partner in groei begeleidt K-N.O.W. jou of je organisatie met de gewenste ontwikkeling. Door haar mensen en hun doorleefde ervaring vormt deze groep van professionals samen een uniek multidisciplinair kenniscentrum. 

In Klooster Mariadal werken onze zelfstandige professionals onder één gemeenschappelijke visie aan duurzaam welbevinden en groei van mens en organisatie. Met als leidraad ‘kwaliteit van leven’ werken diverse trainers, psychologen, therapeuten en begeleiders samen aan bijzondere leerprogramma’s, begeleidingsvormen en projecten. Dit doen we voor individuen en groepen uit het bedrijfsleven, non-profit instellingen en de particuliere sector.

Waarom?

Wij geloven dat meer verzakelijking, controle, sneller en harder werken niet de oplossing bieden. Succes, groei en resultaten kunnen ook met behoud van duurzaam welbevinden bereikt worden. K-N.O.W. laat zien hoe dat mogelijk is. 

Een bijzonder verhaal

Onze visie

K-N.O.W. is een voorbeeld voor het nieuwe leven en werken. In alles wat we doen staan verbinding, ontwikkeling, groei en welbevinden van mens en organisatie centraal. We laten zien dat je met moed, een groot hart en een heldere visie een gezonde organisatie kunt neerzetten. In ons sfeervolle, multidisciplinaire kenniscentrum werken professionals samen vanuit deze visie en gedeelde kernwaarden. De dynamische trainings- en begeleidingsprogramma’s zorgen voor een onvergetelijke beleving en leerervaring die je raken. Er wordt continu een heldere vertaalslag gemaakt naar de praktische toepassing in het leven en werken van alledag. Zo garanderen wij resultaten met een duurzame waarde. Wij laten zien dat het anders kan…

Onze missie:

K-N.O.W. maakt wakker, vergroot bewust-zijn en faciliteert de ontwikkeling en groei van mens en organisatie. Het uiteindelijke doel?
Een bijdrage leveren aan het geluk en welbevinden van alle wezens.

Ga naar de inhoud