SAMEN DOEN

Als plek voor verbinding, groei, en wel-zijn faciliteren wij diverse werkzaamheden en activiteiten. Mensen kunnen hier ontspannen zonder druk lekker bezig zijn en hun potentieel ontdekken. Hierdoor ontstaat rust, structuur en perspectief.

Samen Doen is een van de onderdelen binnen Stichting Centrum ’t Ven. Zij richt zich met name op duurzaam welbevinden via activiteit en zingeving.

Samen Doen

Waarom?

Iedereen is het er wel over eens; zinvol bezig zijn en een bijdrage leveren is voor elk mens belangrijk. Dit geldt zowel voor je eigen welbevinden als dat van de omgeving. Of je nu jong, oud, met of zonder beperking bent; samen leven vraagt om participatie.

Dit uit zich in de toenemende aandacht voor gezondheid bij bedrijven en instellingen en wetgevingen vanuit de overheid (Poortwachter, WIA, WMO, etc.). Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Dat geldt ook voor mensen die daar belemmeringen bij ervaren. Door reorganisaties en bezuinigingen zijn de middelen voor ondersteuning beperkt en krijgt iedereen meer verantwoordelijkheid om hier zelf richting en invulling aan te geven samen met hun omgeving.

Waar?

Bij het rustieke klooster Mariadal beschikken wij over veel mogelijkheden om ‘op adem’ te komen, zinvol bezig te zijn of een nieuwe balans en perspectief te vinden.


Samen Doen heeft zijn thuisbasis op een kleine boerderij gelegen bij het klooster. Er is ruimte voor diverse kleinschalige activiteiten en bezigheden. Van groenwerkzaamheden tot klussen en van dieren tot creativiteit. Kijk hier (link naar vacatures) voor meer informatie.
Welkom, laten we het samen doen…

Samen Doen
Ga naar de inhoud