De locatie

Wil je in alle rust zaken bespreken, een presentatie geven, een product presenteren of brainstormen met collega’s of klanten?

Zoek je een geschikte plek voor een event, meeting, training, workshop of andere bijeenkomst? Het authentieke Klooster Mariadal beschikt over een groot aantal zalen en ruimtes voor grote en kleine gezelschappen. Voor elke gelegenheid bieden we graag een maatwerk oplossing, helemaal in lijn met jouw wensen en ambities.

Wil je de bijeenkomst een bijzonder karakter geven? Klooster Mariadal is niet alleen een klooster, maar ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten! De stijlvolle zalen, de landelijke rust in ’t Ven en de lommerrijke omgeving (het nabijgelegen Zwarte Water) vormen het fraaie decor voor elke  bijeenkomst, training of opleiding.

Vanuit het klooster leidt een bospad door de nabijgelegen Bongerd (dit was vroeger de boomgaard en fruittuin van de nonnen) langs de oude kloostermuur richting het Zwarte Water. Een prachtige omgeving om te verkennen in de middagpauze of na de bijeenkomst.

Wist je dat je verblijf in het Klooster direct bijdraagt aan het behoud en herstel van deze kloostervleugel en omgeving? Stichting Centrum ’t Ven bekommert zich al jaren om de schoonheid en herstel van deze plek voor verbinding; sinds 2013 wordt deze vleugel volledig gerestaureerd en in de oude staat hersteld.

Een wereld aan (zakelijke) mogelijkheden

Deze prachtige, ruime en lichte kloosterlocatie kan één dag helemaal van jou zijn. Met 5 zalen is Klooster Mariadal zowel geschikt voor kleinere groepen als voor gezelschappen tot 70 personen. De flexibel in te richten zalen bieden je een wereld aan mogelijkheden. Van een presentatie in de Gundisalvazaal tot een netwerkborrel in de Kruisgang of in de voortuin en van een plenaire sessie in de Dominicuszaal tot workshops in één van de kleinere zalen.

 

Hoogwaardige faciliteiten en catering

De zalen zijn voorzien van moderne, zakelijke faciliteiten. Ook kun je rekenen op hoogwaardige catering door onze eigen keukenbrigade. En ben je op zoek naar workshops, activiteiten of entertainment om je programma te complementeren? Stichting Centrum ’t Ven beschikt over een ruim aanbod en neemt graag de organisatie van je bijeenkomst volledig uit handen door haar professionele netwerk voor je in te zetten…

Een vergadering in deze omgeving is heel bijzonder voor wie een sfeervolle, unieke setting zoekt. De gasten worden ontvangen in één van de sfeervolle zalen. Bij mooi weer staat de kloostertuin aan de voorkant tot je beschikking. Ook de kruisgang op de begane grond met haar grote glas-in-lood ramen en prachtige gewelven is beschikbaar voor een netwerkborrel of lunch. Voor de creatieve invulling van de juiste restauratieve verzorging, de inrichting van de ruimtes en de verschillende presentatiemiddelen helpen wij je graag.