Wij geloven dat het anders kan...

Steeds meer organisaties komen tot de conclusie dat nog meer controle en harder werken niet de oplossingen zijn voor duurzame resultaten en groei. De mens blijkt toch de doorslaggevende factor te zijn als het om succes gaat. Kort gezegd: Iedereen kan een gebouw, machines, product en diensten neerzetten. Maar wat maakt dat de ene organisatie daar meer succesvol in is dan de andere? Centrum ’t Ven laat zien dat je met een heldere visie en liefdevolle verbinding een gezonde zaak kunt opbouwen onder het motto:

‘Groot Dromen en Klein Doen’.

Multidisciplinair centrum

Wij zijn een kleinschalig centrum, waar zelfstandige professionals onder één gemeenschappelijke visie werken aan duurzaam welbevinden en groei van mens en organisatie. Met als leidraad ‘kwaliteit van leven’ werken psychologen, therapeuten, artsen, trainers en begeleiders samen aan leerprogramma’s, begeleidingsvormen en projecten. Dit doen we voor individuen en groepen uit het bedrijfsleven, non-profit instellingen en de particuliere sector.

"Als wij het niet doen; wie dan wel?"

Dat is de vraag die wij als mens met de kennis en ervaring van nu dienen te stellen.

Centrum ’t Ven wil een voorbeeld zijn voor andere mensen en organisaties in deze nieuwe tijd. En ook al is het maar een druppel op een gloeiende plaat; vele druppels koelen de plaat toch af. En wij houden wel van een druppel. Wanneer onze kleinkinderen later vragen: ’Opa, oma, wat hebben jullie bijgedragen aan de situatie van nu?’ Dan willen wij in ieder geval een antwoord hebben…

Ga naar de inhoud